Grattis!

The art of getting the right fit

Du ska nu få använda en helt ny, unik metod för storleksmatchning och bästa möjliga passform – SizeNot! Allt börjar med en snabb måttskanning med hjälp av din mobil, där vi samarbetar med TailorGuides Choozr-app. När du skannat dig sätter SizeNot-funktionen igång i din webshop!

Här är en snabb guide genom den enkla processen!
Det är lätt och går fort!

  1. Ladda ner och öppna scanningsappen Choozr:
Knapp till App Store

2. Skapa ett konto i appen. Använd samma email som du sedan använder i denna webshop (www.edursdotter.se).

3. Följ instruktionerna i skanningsappen för att enkelt och lätt ta två foton, ett framifrån och ett från sidan. Ditt ansikte är alltid suddat.

4. När du godkänt måtten, förstörs fotona direkt. Det enda som sparas är din måttdata, som nu finns lagrad för att du snabbt och smidigt ska kunna shoppa kläder på nätet!

5. Ge SizeNot tillåtelse att använda dina måttuppgifter medan du fortfarande är kvar i skanningsappen Choozr. Klicka på ”Stores”-fliken längst ned. Välj sedan ”Made to measure”-fliken längst upp, skriv in ”SizeNot” i sökrutan och tryck på ”SizeNot” i sökresultaten. Klicka på ”Grant permission”-knappen.

6. När du valt ditt plagg här i webshopen edursdotter.se och skrivit in din email visas Bäst passform/Best Fit. Storleken som vår algoritm räknat ut visas och sen lägger du bara plagget i varukorgen som vanligt. Sedan har du även möjlighet att ändra till en större eller mindre storlek. Om ingen storlek visas betyder det att just denna storlek är slut på lagret!

7. Sen är det bara att fortsätta klicka hem fler plagg!

Vill du ha mer info?

Vad är SizeNot?

SizeNot är det första digitala verktyget som matchar konsumentens kroppsmått mot det aktuella plaggets mått.

Detta innebär att SizeNot helt skippar steget via standardiserade storlekstabeller, vilka är största boven i dramat när det kommer till storleksmatchning online. Tabellerna är idag så många och så urvattnade att webshoparna skulle behöva ha flera tusen olika tabeller för att faktiskt klara av att göra korrekta matchningar.

Nu finns något mycket bättre – SizeNot! En svensk innovation med bas i Lund. SizeNot’s övergripande syfte är att radikalt reducera onödiga returer beroende på felaktiga storleksbeteckningar, och därmed göra miljön, konsumenterna och producenterna glada allihop!

Det långsiktiga syftet ligger även på ett mentalt plan – att så småningom helt och hållet skippa konceptet ”storlek” – du ska inte ens behöva tänka på eller veta vilken storlek som SizeNot väljer ut. Tilliten att passformen blir bra räcker.

Välkommen till en helt ny värld!

Vill du veta ännu mer?–>